Mata mig!

Handla mat är kul. Vet inte varför jag tycker det men det är skitkul. Älskar att gå i mataffärer. Speciellt stora sådana. Det kan nog nästan vara roligare än att shoppa kläder. Kanske är det kul att handla mat för att jag gillar att laga mat och äta. Mat är bäst. Nu har jag ytterligare en gång bevisat att jag är knäpp. Men det är bara att leva med det. Kanske är det för att jag är utlänning.

-Madde!

Nytt & Fräscht

I helgen har mamma varit här och hälsat på. Det var trevligt må jag säga och fokuset låg på ny inredning till mig. Har införskaffat mig en ny madrass som jag ska studsa runt på och lite annat smått och gott. Nu känns lägenheten riktigt fräsch och fin. Precis som en pedant som mig vill ha det. Börjar dock bli lite dammigt igen. Man hinner ju knappt damma färdigt innan det kommer igen. Dagens I-landsproblem - för mycket damm.

Imorgon blir det läsning av kurslitteratur. Inte kul, men måste. Ska ha ett litet avbrott med ett lite roligare äventyr dock. Hoppas det går vägen.

- Kjell & Maud-Åke


Punkt

Ofokuserad. Orytmisk puls. Ofräsch. Otroligt trött. Okontrollerad.

Värt det? Lätt. Snart gör jag det igen.

God natt.

Kalla vindar

Igår och idag har jag spenderat pengar. På nya höstkläder, nya underkläder och på nya höst/vinterskor. Jag har också redan köpt min vinterjacka. Jag är redo för kyligare temperatur och jag längtar nästan lite. Jag vill använda mina nya skor och min nya jacka. Jag vill inte svettas lika mycket längre. Det blir så mycket tvätt och så klibbigt på kroppen, speciellt på ryggen. Hösten är välkommen när som helst för jag är redo.

Skolstart var det idag också. Snacka om surprise när det dimper ner 4 kinesiska tjejer bredvid mig. Jaha tänkte jag, detta blir nog spännande. Sedan visade det sig att mer än halva klassen var utbytesstudenter. Dom kom från Kina, Spanien, Tyskland, Holland, Österrike och Lettland. En jäkla blandning, men det ska nog gå bra. Engelska kan jag ju. Och den lettiska killen som jag ska göra grupparbete med var söt och hade fina kläder och fina tänder. Är kär i fina tänder tror jag.


22

Har varit utan internet och varit utan sug att skriva. Har inte funnits något att skriva om. Har inte gjort eller tänkt så mycket den senaste veckan. Det skulle vara det där om att åka hem till Karlstad och få städa och sortera och få ordning på mitt lilla torp. Och nu är det gjort. Jag har städat nästan konstant i två dagar men jäklar vad fint mitt torp med tillhörande garderob är nu. Det är skönt att vara tillbaka och gå in i gamla rutiner igen. Det är skönt att komma bort från allt ibland och göra andra saker men det är allt bra skönt att komma tillbaka till livet också. Idag kommer jag tillbaka till ett liv där jag är ett år äldre. Fyller 22 år idag, men det känns inget längre att fylla år. När man var liten var det annorlunda. Men det är kul att få paket och få äta glass och kakor. Det har jag gjort idag. Bjöd på glasskalas och fick fina presenter av alla, kolla bara...


Ordning & Reda...

...Pengar på freda. Så heter det men det funkar inte för mig. Inte här just nu i alla fall. Jag lever temporärt och har ingen egentlig plats för mina saker och jag går bananas. Jag är ett ordningsfreak. Lite så där småpedant. Även om saker ligger i lådor ska det ligga snyggt och prydligt. Min garderob är superorganiserad och alla kläder är vikta snyggt. Jag är knäpp. Jag vet det men I love it. Men just nu är mitt liv lite rörigt. Längtar tillbaka till Karlstad så jag fixa med alla mina saker och ställa dom där dom ska vara. Och jag ska städa min garderob. En totalrensning. Så kul. Längtar.


Så snart vi kan

"Tack för att du väntar", jag har väl inte så mycket val, jag måste ju prata med den jag väntar på. Skulle ju aldrig ringa migrationsverket på skoj. Jag tror nog att det är lättare att komma in till något gissa-ord-program än att komma fram till en handläggare på migrationsverket. Men jag håller ut för svensk det ska jag bli.

P.s. Jag har plats...9 i kön.


Upptagen

Jag gör inte mycket känns det som. Ändå skriver jag aldrig för jag känner mig så upptagen. Det senaste uppehållet har dock en naturlig förklaring. Jag har varit på kusten och häckat helt utan dator. Jag har roat mig med lillebrors födelsedag, sol, bad, music quiz, nätläggning och öl. Några dagar på kusten är skönt. En paus från allt annat. Det gillar jag. Pauser. Jag har inget emot reklamen i en film eller ett TV-program för då hinner jag gå på toaletten eller fylla på med mer vätska. Jag hinner till och med skriva ett kort litet inlägg om hur kass min uppdatering är för att jag har varit på Resö. Punkt.

So glam

Glammigt, storslaget, dyrt och megaballt. Det är inte riktigt min grej. Det har det aldrig varit och kommer förmodligen aldrig att bli det heller. Jag är snarare budget framför lyx. Jag föredrar en billig öl framför en over-the-top-drink. Blir det för top notch är jag lost. Jag trivs i en sådan miljö eller med sådana människor. Jag vill inte umgås med rosa chinos och baby-blå skjortor. Tacka vet jag flanell och mysbyxor.

RSS 2.0