Double-0-Seven

Har mycket inplanerat framöver mest kul saker. Ikväll ska jag och två pojkar på Bond-premiären. Ska bli mäkta kul om jag får säga det självt. Ska idag innan Agent 007 hinna göra klart hemtentan som är den mindre roliga delen av alla saker jag ska göra. Men är faktiskt nästan klar. Inte alls mycket kvar så det ska nog gå bra.

Imorgon väntar en trevlig afton på Nöjes. Ska dit med samma pojkar som på Bond. Denna gången blir det musikkväll med Håkan Hellström. Sedan blir det nog en sväng förbi Campus för att leta efter häxor, spöken och troll. På lördag blir det en tur till Säffle för Halloween-fest. Vet inte vad jag ska klä ut mig till än. Har lite funderingar men inget är spikat. Så är det någon som har några tips tar jag gärna emot dom.

Men nu ska jag fiffilura klart hemtentan. Haj haj


Skönt

Idag har jag en skön rofylld känsla i kroppen. Det känns som att allt är bra och det finns inget i min väg som kan stoppa eller sätta hinder för mig. Idag är en bra dag.

Idag blev vi klara med kommunikationsplanen. Så otroligt skönt, bara redovisningen kvar som är imorgon men det ska inte vara några problem. När vi var klara kom Janet med dagen kommentar. Den bästa ever.
Janet: Har vi skola den här veckan?
Jag: Ja, imorgon.
Janet: Är den obligatorisk?
Jag: Ja, det är ju redovisning imorgon!




Märkligt

Har nu äntligen kommit hem efter lång resa från Skövde. Resan började normalt och jag lyckades få ett eget säte utan någon bredvid mig. Var nöjd och glad över det kan jag påpeka. Men efter si så där en timmes åkande stannade vi efter en lastbil som stod still. Det var stopp från båda håll på vägen och alla förstod att det måste vara en olycka. Olycka var det minsann, men inte vilken olycka som helst. Det var en bil som krockat med en lös ko men kossan hade inte dött utan vandrade runt på vägen med inälvor hängande ut ur magen. Om någon försökte närma sig kossan attackerade hon. I 50 minuter stod vi still innan vi kunde fortsätta mot Karlstad. Men nu är jag äntligen hemma.

Igår var det som sagt fest och det var mycket trevligt och kul att träffa alla igen. Det hela började hemma hos oss där vi mumsade hummer och andra skaldjur, väldigt gott. Jag fortsatte kvällen hemma hos Emma och Lennart där alla brudarna var. Det var en trevlig förfest med mycket musik och skoj. Vid halv tolv, tolv vandrade vi in på Terrassen och det var jättekul fram tills dess att jag inte mådde bra och märkte att något inte stämde. Jag skulle kunna sätta pengar på att det var mer än öl i den ölen jag köpte. Det är bara något som inte stämmer och känns rätt. Jag gick hem men har inget minne från någonting. Mötte min bror på vägen som hjälpte mig hem. Väl hemma togs jag om hand av mamma och pappa. Jag minns att jag sa att om jag hade varit i Karlstad nu så hade jag ringt Markus vilket jag också gjorde men har ingen aning om vad vi pratade om. Kanske inte han vet heller...Haha.

Idag har vart slappt har inte orkat med mycket då jag var ganska mörbultat efter gårdagen. Nu ska jag äta lite och sedan hoppa i säng för att samla krafter för att orka med den nya veckan som står för dörren.

Det magiska ordet




CASH

Pengar på kontot. So fierce.

Det är grått

Är hemma i Falköping och hälsar på. Kom igår eftermiddag och blev upphämtad av pappa i "postabilen". Gjorde inte så jättemycket igår. Promenixade med Mikkis och Amber och jag kunde då snabbt konstatera att det är kallare här än i Karlstad. Förmodligen för att det blåser så jäkla mycket mer här.

Träffade Lennart och Mirre en sväng igår också. Var kul att se dom igen. Vi kollade lite på TV och lullade runt på nätets vågor. Skulle planera lite när dom ska komma upp och hälsa på. Frågan är om det gick så bra. Efter vår dejt åkte jag och Mirre till McD och softade lite med varsin liten burger. Mitt i maten kommer en snubbe in som ska klaga på sin mat. Han hade tydligen tagit driven innan och kom in för att klaga på att han inte hade fått någon ketchup och peppar. Sedan så var även maten kall vilket han inte hade gillat. Han stod där och klagade och klagade och killen i kassan sa att det enda han kan erbjuda honom är en gratis fika och om han ville föra det vidare kunde han ringa chefen på morgonen. Men icke, fika skulle inte ha så han fortsatte att argumenat med den skatckars killen i kassan. Alla som satt och åt skrattade ganska gott åt honom och han är nog fortfarande inte medveten om hur mycket han gjorde bort sig själv. Jag menar det handlade om ketchup och peppar. Är det inget han har hemma kanske om det var där han skulle äta?

Any how. Planen för dagen är att underhålla Amber, hälsa på farmor och farar och följa med pappa till Gbg för hämta en diskmaskin. Det är gott att vara hemma ett tag men ack grått det är här. Jag saknar höstsolen vi hade i Karlstad.  

Paus efter en lång dag

Idag har vart en lång dag. Har varit på skolan i nästan tolv timmar. 11,5 för att vara exakt. Dagen började med föreläsning där vi skulle leka rollspel idag. Vi skulle leka krisövning där en buss med skolbarn vejat för en bil och voltat av vägen. Självklart blev jag säkerhetsansvarig på bussbolaget och fick ta en del skit. Det var en ganska kul övning med trött blev jag allt när det var slut. Efter övningen lunchade jag och var såpass duktig att jag hade med mig matlåda. Tänkte vara lite smart och spara in en femtiolapp så att jag kan köpa en extra öl i baren istället ^^

Eftermiddagen bjöd på grupparbete och jag kan nog faktiskt våga säga att vi är klara. Bara några ytterst få finslipningar att ta tag i och så klart bestämma hur presentationen ska se ut. Men det är ju bara bagateller med hur stort frågetecken vi hade framför oss när arbetet började. Efter grupparbetet hade jag en paus men gled runt på skolan, kände inte för att gå hem en timme innan det var tid att fiffilura med nästa grej. Nämligen en träff med Ambassadörerna. Idag handlade det om presenationsteknik som vi tack vare Rolle har grande koll på men hon som föreläste var väldigt duktig och bjöd på sig själv.

Efter denna långa dagen och all den stress jag känt i det sista ska äntligen få sig en paus. Imorgon drar jag vidare mot Falköping för att relaxa, festa och träffa alla hemma i byn. Ska bli så gott med en paus och bara få vara lite. Känner att det är välbehövligt nu. Har varit en stressig och ganska jobbig tid. Men nu kan det bara bli bättre...tror jag ^^



Ha det gott alla i Kalle. Falköping, gonna be good to see you again.

Typ ny soffa

I födelsedagspresent fick jag ett sofföverdrag till min soffa. Idag kom det. Och jösses så fint det blev. Nästan som en alldeles ny soffa. I love it.



HOW DO YOU LIKE IT?

Plugg, plugg och lite mer plugg

Det är hektiska tider nu i Karlstad. Det är inte alltid det har varit så mycket plugg att ta tag i som det är nu. Har en hemtenta och ett grupparbete kvar på den kursen vi har nu. Vi jobbar som tusan i vår grupp för att försöka få ihop en fin kommunikationsplan. Det är inte så lätt som man kanske kan tro. Ännu svårare blir det när lärarna inte förklarar hur en sådan ska se ut, hur de vill att redovisningen ska se ut och vad de vill ha inlämnat. Än värre blir det av handledniningen. Man kommer in med en idé och känner att arbetet hittills har gått jättebra och när vi går därifrån är det bara mos av allting. Inte får vi några tips eller hjälp på vägen utan bara ett "men det ser bra ut" om vi har tur. Men det känns ändå som att vi har läget under kontroll och att vi är relativt klara. Det börjar kännas okej och som att vi har en helt okej kommunikationsplan.

Hemtentan går också ganska bra. Är en relativt fri uppgift vilket är ganska skönt. Vi ska skriva en fördjupning...Men, som Tony uttrycker sig, så ska den vara på max 2 sidor med 1,5 radavstånd, med källhänvisning. Hur har läraren tänkt att det ska gå ihop? Jag har skrivit inledningen och börjat lite smått på själva texten och har redan nästan en hel sida. Hur ska jag klara att hålla mig på två sidor? Kommer ju aldrig att funka. Inte undra på att vi studenter är förvirrade ibland när inte lärarna har koll på läget.



Men nu ska jag fortsätta med hemtentan och förhoppningsvis klara av att hålla mig på två sidor...Kan väl inte få U för att jag skriver för mycket? Låter ju lite knas om du frågar mig...

Höst i mitt hjärta

Idag är det verkligen höst. Jag lever och andas höst. Jag har hamnat i ett typiskt hösthumör. Är lite så där småmelankolisk och vill bara vara inne med tända ljus, varm choklad och en filt. Jag vill ha på mig halsduk och vantar när jag går ut. Jag har helt enkelt hösten i mina ådror just nu. Men hösten tycker jag om, kan nog vara den vackraste årstiden med alla färger på löven och jag gillar på nåt sätt när kylan börjar smyga sig på...Kanske för att jag som klimakteriekossa vill ha lite lägre grader ute. Hur som helst, hösten är här och det är inte alls långt kvar till jul.




PS. BARA 64 DAGAR KVAR TILL JULAFTON

Tur och retur

Torsdagens festligheter var alldeles förträffliga. Det var god mat och gott sällskap efter mycket om och men. Det var lekar som ( som alltid) spårar ur. Folk var för mycket berusade och allmännt partyglada, precis som det ska vara på en tacksittning helt enkelt. Jag hade trevligt och det hela slutade med en helt oplanerad efterfest hemma hos mig där det pratades en helt om mustiga bröst och ett fenomen som vi gillar att kalla 48 timmar (Är det någon som undrar ber jag Er att kontakta Herr Anton F.)

Helgen var ganska lugn men med ett schema att följa. Hade lillebror och morbror på besök över helgen. Efter lite mat på fredagen gick en sväng till Rumpan där vi försökte oss på ett quiz och det gick inte helt jättedåligt. Kom 7:a av totalt 15 lag. Lördagen bjöd på en tur på stan med tillhörande räkmacka. Jag inhandlade nya högtalare med subwofer till datorn så nu jäklar kan ingen klaga på volymen...Eller så är det just det som kanske kommer att hända...Aja, får väl se om grannen ringer på eller inte. På eftermiddagen drog vi med hockeybussen för att kolla på när Färjestad tog emot Brynäs och vann med 5-1. Synd för lillebror att han inte fick se sitt kära Brynäs vinna när var och tittade. Efter hockeyn for vi hem och lagade mat och softade framför TV:n. Dagen idag har varit relativt slapp och det har inte var mycket aktiviteter på schemat.


TACK FÖR MIG. TACK FÖR MIG

Btw, mäkta stolt över att få ha lärt och visat morbror hur man lagar till en kycklinggryta =) hehe

Klackarna i taket

Ikväll ska jag slå klackarna i taket...Eller ja, skorna då i alla fal. Alla som känner mig vet ju om mitt lilla problem jag har med klackar så att...Men annars jäklar.

Hur som haver. Ikväll är det tacksittning och temat är över- och underklass och jag tillhör dom som ska vara överklass. Så nu sitter jag redo för fest med mina pearls och andra dyrgripar. Det är förfest hos Mickan och Issa innan det bär av till Rumpan för massa skoj och mat. Efter Rumpan väntar byn på att Inferno ska tåga in på Arena där det lär bli ännu mer party. Kommer att bli en fab kväll. Känner det på mig.


SÅ SKÅL FÖR FAN

Mitt blod till salu

4,5 och 132, precis som det ska vara. Finns inget att klaga på och att dricka vatten var visst inget dåligt det heller. Kanske jag ska börja kalla mig för nötkärnan. Eller efter flera liter vatten så kanske vattenkastanj funkar bättre. Hur som haver så är allt lugnt så jag och Mikkis ska nog kunna vräka när hon kommer.


Var ju tidigare lite orolig och kanske lite lätt hypokondrisk över att inte vara som den kända nötkärnan men efter att pröjsat för att en sköterska skulle ta mitt blod visade sig att jag var ju precis som nötkärnan. Men efter incidenten att behöva betala för att lämna bort mitt blod har jag nu kommit till insikt med att jag ska bli blodgivare. Det är ju i alla fall gratis och jag kanske till och med får saker för det. Inte helt dumt det inte. Gratis är ju helt fantastiskt.

Bättre

Idag har vart en bättre dag än igår. Har vart i full gång hela dagen. Började med grupparbete klockan nio och jobbade på bra. Och äntligen känns det som att kommunikationsplanen börjar att ta form. Det känns som vi har har fått ett bättre grepp på uppgiften. Efter lunch var det dags för föreläsning, men den var allt bra seg. Som tur var avslutades den med trevlig diskussion om tidelag, sex med djur för er som inte vet. Den urartade lite smått men det var en trevlig avslutning. Eftermiddagen fortsatte med ett möte angående ambassadörsjobbet. Det verkar verkligen jättekul men efter dagen vart jag lite mos i huvudet. Hjärnan är på lite lätt overload efter dagens informationsflöde och det vet jag som blivande informatör hehe.

Ska kanske poängtera för bror och morbror att ni såklart är välkomna och att det ska bli jättekul. Besök är allt trevligt, speciellt om det nästan blir gratis också =) hehe.

Ha det gott, Igelgott. Nu ska jag smaska soppa.

Weekday

Låt denna vecka gå fort. Låt tiden gå så fort att jag knappt märker att jag åldras. Vet inte riktigt vad det är med mig. Känner mig allmänt konstig och har ingen lust eller ork till någonting. Längtar inte efter något heller. Tacksittningen är på torsdag och försöker intala mig själv att jag är peppad och jag vet att det kommer bli skitskoj men min hjärna hänger inte liksom inte med. På fredag kommer lillebror och morbror på besök och vi ska på hockey och hitta på lite kuliga saker men känner mig helt likgiltig. Och jag tycker det är kul med besök =) Men det är något i mig som inte stämmer just nu. Kan kanske ha med en undermedveten oro att göra. En oro som jag försöker tränga bort och ignorera men det kanske inte går så bra som jag tror och hoppas på. Jag försöker att inte tänka på det och har egentligen inte pratat så mycket om det alls. Kanske inte är så bra att trycka bort vissa känslor...

...Men det löser sig väl som allt annat här i livet. Nu ska jag sluta vara så butter. Life's fab.

Mord och inga visor

Jessica Fletcher är en fantastisk kvinna. Jag vill också vara som henne. Smart och modig. Och kunna lösa mord bättre än polisen. Jag vet att hon inte finns på riktigt men ändå. Jag vill lösa mord och vara cool precis som Jessica. Hon må vara gammal men tusan vilken krutkärring. Kommer att följa hennes upptåg med intriger och mord på söndagskvällarna framöver. Har sett alla innan men va tusan, det är ju så bra!

Jag har alltid haft en stor fasination för mord och sådana serier. Det finns inget bättre och jag minns när jag var liten och nästan sprang hem från skolan för att kunna kolla på Matlock och alla andra gamla godingar. På senare år har dessa bytts ut och idag är jag helt såld på serier som Criminal Minds, Morden i Midsomer, NCIS, Law and Order, Cold Case och alla de varianter av CSI som finns. Miss Marple och Poirot ska jag inte heller glömma. Älskar de två serierna på grund av dess stil a la 20-tal som fascinerar utan DNA och all annan teknologi. Finns massa andra serier som kommit och gått och det är inte många mord jag missat av dom. Åhh, jag vill lösa mord!!

Slutsatsen är helt enkelt att mord är pretty fantastic. Fast bara om de är fiktion kanske jag ska tillägga. Är ju inte helt psyko.

Hade jag haft en rosa sparkdräkt...



...Hade jag gjort som Gert och ropat ut:
- Äntligen!!!

Soup



HEMMAGJORD GULASCH

Jaws

Har återigen vart en häktisk dag. Grupparbete på förmiddagen, en sväng på stan och Bergvik för att göra ärenden. Kom hem på eftermiddagen efter världens längsta bussresa kändes det som. Trött och hungring som tusan för att jag inte ätit sedan frukost. Lagade ihop en kycklinggryta som jag åt fort för att så snabbt som möjligt skulle kunna börja med del 1 och 2 på hemtentan. Hann inte göra mycket innan jag blev trött och somnade en stund på soffan. Och som vanligt är en stund någon stans mellan en och två timmar. Gahhh! Varför kan jag inte powernapa som de flesta andra? Hur som helst nu sitter jag här med lätt ångest över hemtentorna och en käke som är låst och inte fungerar som den ska på grund av att jag sovit i någon märklig position. Hur jobbigt som helst att gapa och tugga...Tur att jag har en "sugpip" på min vattenflaska, annars hade jag nog börjat gråta i ren och skär frustration.



KÄNNS SOM ATT JAG SKULLE BEHÖVA HANS KÄKAR RIGHT ABOUT NOW

Bonde Söker Fru

Egentligen tycker jag inte om sådana här dejtingprogram för de känns så krystade och pinsamma. Men Bonde Söker Fru är lite speciellt i mina ögon. Och det som gör det är nog att vissa av bönderna är så blyga och försiktiga så att de blir söta. Det är något som gör att jag vill krama dom och jag gillar ju inte ens bönder och det livet. Men det är något med denna produktion och jag kan inte riktigt sätta fingret på det. En annan del som gör denna serie lite kuligare är ju just för den har lite humor.

Nej, nu har jag svamlat nog...Men jag kommer nog följa denna säsong. Kul att det både är tjejer, killar, straighta och homo. I like...Haha.


Förresten, missa inte premiären av Criminal Minds imorgon...Wiieee!


Duktig Flicka

Idag har jag vart på språng och hållt på hela dagen. Dagen började med tidig föreläsning klockan 8:00. Var en ganska intressant föreläsning och jag kände mig duktig som antecknade men i slutet började jag att bli lite trött och effektiviteten försvann lite. Men det är nog inget som skadar mitt plugg.

Efter föreläsningen gick jag hem softade lite och åt lite lunch. Nudelwok med grönsaker och quorn. Jag har helt fått dille på quorn, skulle kunna leva på det. Kan vara bland det bästa mina smaklökar upplevt. Förlåt till falukorven och hamburgen men...
- Det är supergott ju!
Nåja ska inte prisa quorn hela inlägget så jag fortsätter. Så efter maten packade jag väskan och åkte till badhuset för ett plurr. Men vad jag blir lite borttappad när jag inte har en kulram som räknar åt mig. Har inte koll idag heller på exakt hur långt jag simmade men som sist någonstans runt 1,5 km plus/minus någon hundring. Nästa gång ska jag nog fråga om det finns kulram eller liknande...Kan ju inte tappa bort sig så hela tiden. Och på tal om det, att tappa bort sig alltså, så fick jag en artikel visad för mig idag av Markus som bara var tvungen. Det var en artikel om dåligt lokalsinne och att det går att träna upp och bla bla bla. Men jag hörde att Urban också hade fått en så vi kanske kan trösta varandra och träna
ihop.

 

I övrigt idag har jag städat så att det är fullständigt spotless. Tror nästan att damerna i Rent Hus skulle godkänna min städning. Men det var behövligt om jag säger så, har skjutit på städningen ett antal dagar nu så. Skulle ha pluggat också men det hanns inte riktigt med och nu håller jag på med middagen så det får vänta tills imorgon. Men det får jag absolut inte sjuta på lika mycket som städningen...Vore inte så bra.

Groda



Idag ploppade det ut en groda ur käften på mig. Råkade säga lite fel. Men det livade nog upp föreläsningen lite. Grodan gick till ungefär såhär:

Evelina säger: Hick!
Madelene säger: Prosit!

I'm free to do what I want

Idag var jag inne på kontoret en sista gång. Nu är min tid på Framtiden slut och det känns skönt. Har vart stressad och inte mått bra över jobbet i det sista så det känns så skönt att veta att jag tog rätt beslut om att sluta. Ska poängtera att människorna som jag jobbat med inte har något med beslutet att göra. Beror helt på jobbets uppgifter och min personlighet som en kombo.


I'M FREE TO DO WHAT I WANT ANY OLD TIME

Madde Mental

Ja nu måste jag nog börja knapra riktigt starka piller. Jag tror att jag har blivit knäpp. Den utlösande faktorn för detta var bussresan hem från stan idag. Som vanligt så skulle ungefär halva torget med 2:an hem till Kronoparken och längst bak i bussen sätter sig ett gäng med utländska killar. No big deal liksom...Om det inte varit för att de brast i sång så fort bussen började åka. De sjöng de kända svajiga, nasala tonerna till dunket av en bongotrumma eller liknande. Jag är inte den som är den, jag brukar vara den som är den andra. Och jag vet att det finns mer än en kultur här i Sverige och är okej med det. Men 20 minuters trummande och sjungande på en buss gjorde mig lite lätt galen och jag kommer nog aldrig att bli den jag en gång var. Tyvärr...

En kulen natt, natt, natt

Ska du på krogen ikväll?
Håll i dig då när du ska hem,
för inatt kl 2 kommer stormen.


Så löd texten som jag läste på text-TV igår innan jag drog mig bortåt mot förfesten igår. Och sanna mina ord, det blåste kuling när jag var på G hemmåt natten till idag. Stängde jackan för första gången denna höst. Och då är det illa vill jag påpeka.

Kvällen började hemma hos Markus. Det var jag, Eve, Emmy och såklart Markus. Efter stund dök även Urban in, full som en gås för att ta ett av hans uttryck. Det var en trevlig förfest och en gemytlig stämning. Vid elva-tiden tog vi bussen ner till stan som var mer än full så Eve placerade sig i mitt knä och färden ner mot stan började. Längst bak i bussen sitter en spanska utbytesstudenter som sjunger The Ketchup Song ungefär 40 gånger på en kvart, detta ledde till en mindre hjärnskada tror jag men jag ska nog klara mig ändå. Finns ju piller idag som kan fixa sådant har jag hört. Väl nere på byn mötte vi upp med Strömberg, (som nu kan se sig som en del av mitt gäng med karlar), och drog vidare till Ankan som bjöd på en trevg kväll. Vi drack, vi dansade, vi sjöng och vi spelade TP på en maskin. En fabulous kväll som avslutades med ett mål på McD innan vi tog bussen hem. Denna resa hem fylldes med en livlig diskussion om empati ska eller inte ska vara ett kärnämne i grundskolan. Vad tycker du? Haha.

Summum sumarum så var kvällen lyckad. Definitivt.

Simma lugnt

Var uppe med tuppen idag...Eller ja, nästan. Drog iväg till badhuset vid en si sådär halv tio för att simma lite. Var riktigt gött att få komma tillbaka ner i vattnet. Var ju evigheter sedan jag tävlingssimmade och det känns lite kan jag lova. Är ju inte så att man är den speedy gonsalez som man en gång var. Men jag har kvar grunden och kan bara bli bättre. Hur snabbt det än gick, eller inte gick så var det superskönt att få ta några arm- och bentag i bassängen. Simmade drygt 1,5 kilometer, är inte helt säker för jag tappade bort mig själv i räkningen och det fanns inga kulramar att förlita sig på men en bra bit blev det i alla fall och gött var det.



Efter simmningen tog jag en tur ner till stan för det skulle inte komma en buss att ta mig hemåt på ett tag. I MittiCity stod folk från KAUIF, bland annat Erika som gav mig en gratis provträning och prackade på mig att spela innebandy för att försöka vinna en träningskort och eftersom jag inte ville ha ett så gjorde jag det för Markus skulle för han ville tydligen ha ett.  Men tyvärr så gick det inte så bra, vilket inte är någon direkt överaskning. Jag menar allt som har med en boll att göra gör mig lite lätt handikappad. Kanske därför jag gillar att simma...

I övrigt idag ska jag tvätta, är i STORT behov av att tvätta och enda tvättiden idag var 16-19 så det är bara att köra på. Utgång blir det inte...Orkar inte...Men får se vad kvällen utbringar. Kanske kan hitta på något annat trevligt.

Trött

Ikväll blir en tidig kväll. Är redan trött och pumsig vilket visar tydliga indikationer på att John Blund inte är långt borta. Men innan jag leker pensionär och lägger mig innan klockan tio så ska jag mysa till en CSI-Klassiker på femman och äta marknadskarameller och kanske en muffins. Det var ju så att när jag gjort min runda på stan idag gick jag förbi alla stånd på torget och såg ett karamellstånd med en söt liten gubbe i. Och så passade att han stod där tänkte jag eftersom det var höstmarknad hemma i byn igår och det kan nog vara det jag saknar mest med byn förutom folket som bor där. Att gå på vår- och höstmarknader och äta marknadskarameller är så mysigt, gammeldags och trevligt så lyckan var näst intill ofantlig när jag gick iväg med med min bruna papperspåse fylld med karameller.


Tack snälla gubbe för karamellerna, det gjorde min dag extra speciell.

Späckad dag

Som sagt har det vart en fullspäckad dag. Dagen började med en tur ner på stan. Jag köpte en baddräkt så att jag ska kunna simma nu när jag köpt årskort på badhuset. Jag köpte också en vindjacka som kan vara gött att ha när jag promenixar i spåret. Och den invidges redan idag jackan. Tog mig en tur i spåret nu på eftermiddagen och det var riktigt skönt att va ute på tur.

Jag har också sagt upp mig från mitt extrajobb. Blir för stressigt för mig, vill lägga fokuset på skolan och sen så känner jag att de nya rutinerna inte riktigt är mig grej att pyssla med. Hoppas bara att cheferna tar det på rätt sätt och att det inte blir några problems. 

Igår var det ju förresten utgång. Blev övertalad redan när jag kom till skolan vid niotiden. Hade inte mycket att säga till om där inte så det var bara att dra en sväng förbi systemet och ladda upp. Humöret var på topp men sjönk ett snäpp när vi missade bussen ner till stan och fick ta en taxi istället. Sedan blev lite bättre igen när vi dansade lite men sjönk därefter lite eftersom jag blev lite trött och jag åkte hem lite tidigare än de flesta andra. Men det  var skönt att få komma hem så jag kunde få duscha ut ölen som jag fick i mitt hår efter en mindre lyckad dubbelsnurr med Markus. Bättre lycka nästa gång säger jag på den. Men på lördag som de också försöker prata med mig på kommer nog inte att funka lika bra. Jag och Markus har en pakt..Moahahaha! Det ni...Ni kan ju försöka ^^

Och lite responds till b_happy som jag vet vill ha lite svar på saker och ting:
Jorå, far är allt en riktig man som kan det mesta. Synd att du inte visste det i våras. Och såklart att jag kommer den 25. Går ju inte missa det, kommer ju att bli helt fierce! Bäst för dig att det inte match innan nu då...Vill inte se en skadad man på denna festen ^^

RSS 2.0