Men Madelene...

...nu måste du skärpa dig. Ahh det måste jag verkligen. Åkte ner på stan idag igen efter att ha vart en sväng på skolan och kopierat. Som min mamma har påpekat för mig sedan i december så är det viktigt att söka sommarjobb i tid. Och det är massa sånt som jag har fiffilurat med. Sökte tre jobb idag, mycket duktigt om jag får säga det själv.

Men det var ju inte det jag skulle prata om, det var ju svängen förbi stan som jag inte fattar varför jag tog, men men. Åkte ner med en tankte i huvudet, att hitta något som kan vara bra för min torra hud som befinner sig i nyllet på mig. Började min vandring mot H&M som var tänkt som första anhalt. Av någon anledning gick jag in i en skoaffär på vägen...Såg att dom skyltade med Convere i fönstret och dom som känner mig vet hur mycket jag älskar dessa skor. Så jag gick in, stod och kollade ett bra tag. Fick frågan om jag ville ha hjälp med något, sa nej tack, jag tittar bara. Två minuter senare står jag vid samma tjej fast vid kassan och ska betala för ett par Converse. Ett par i färgen Violet Grey, så underbart vackra och till och med billiga. Det var halva priset på dom vilket gjorde att dom kostade mig 300 kronor. Hade det inte vart det så hade jag aldrig köpt dom. Men nöjd som jag var trippade jag iväg på små lätta moln. Glömde helt bort H&M och vad min plan var så jag gick runt och kollade lite, hann precis med en buss hem. Nu sitter jag här med mina nya fina skor på mig och är så nöjd att det nästan är äckligt.

Resten av min dag består i att tvätta lite och sedan packa väskan. Ska åka hem till mitt Indien som en kär vän gillar att kalla det bara för att vi har så många kor. Och ni som är lite allmänbildade vet att kor är heliga i Indien därav detta smeknamn. Ska bli såååååå otroligt skönt och kul att få komma hem lite. Träffa alla gamla ansikten och även Cypern-pojkarna. Ska bli skönt med ett break från K-town. Men jag kommer tillbaka...redan på söndag så det är ingen idé att börja jubla för ni blir inte av mig med på ett bra tag ^^

image4

Soulmates..?

Läste precis Evelinas blogg ( http://evelinaan.blogg.se ) Om man säger som så här: Har man läst mitt inlägg från idag så har man läst hennes eller tvärtom. Vi är så sjukt lika. Vi tänker likadant...Verkligen. Det har mycket mycket mer än en gång hänt att vi sagt exakt och jag menar exakt samma sak vid exakt samma tillfälle. Och efter att ha läst hennes inlägg om idag blir mina föraningar bara starkare...Kan det vara så att vi är freakin' soulmates? Think so...

Men hon är inte min enda...Sorry Eve. Har min bitch Mirre hemma i Falköping också. Med henne är det inte mycket olika, det enda är väl egentligen bara att hon inte har en blogg. Så jag har väl kan man säga två soulmates. Och hur många har egentligen det? I'm a lucky bastard...Freakin' lucky.

Shop til U drop

Jupp jupp....Onsdag. Och vad har man gjort av denna dag då? Mer än vad jag trodde, vilket alltid är positivt. Har lyckats gå på föreläsning klockan 8. Inte trevligt. Tur att det finns folk som livar upp det hela. Fick en uppgift att göra tills på fredag. Våran lilla saga vi gjorde tycker vi är helt fantastisk...Hoppas att alla tycker likadant bara ^^

Efter föreläsningen tog jag en god fisklunch med Eve innan vi drog till stan och lekte lite shopaholic med hennes syster yster Emmy. Hon var nog den största shopaholicen av oss alla idag, hehe. Men lite inköp blev det i alla fall, en soft kofta a la Vero Moda och underkläder a la Lindex. Mycket trevliga små filurer om jag får säga det själv. Efter allt butiksrännande hamnade vi på McDonald's som blev ett mycket mer intressantare besök än vad jag kunde ana. In kommer en brutta som har strumpbyxor på sig. Inget konstigt med det kan man tycka. Men, som Tony Irwing skulle uttrycka sig, hon hade bara ett linne till, ett kort linne. Jag kunde se hela hennes härlighet och se tydligt vilken färg hon gillar på sina underkläder. Mycket intressant och uppiggande, haha.


image2

Stackars Askungen

Hela dan får, hon arbeta,
hon får jobba,
hon får streta,
putsa, diska, tvätta, damma,
varje dag är detsamma.

Det är ju hon som knogar
tills hon blir alldeles virrig,
darrig, stirrig.


Askungens kära små möss kan det här med att beskriva hushållsarbete bättre än några andra. Precis som Askungen har jag arbetat i mitt så kallade hushåll idag. Fast det hushållet Askungen jobbar i är väl egentligen inte hennes. Usch, vad synd det är om Askugen, till en början i alla fall. Hon får ju till det i slutet än då. Bättre än vad jag nånsin kommer att få till det. Men jag skulle inte vilja bli prinsessa, behöva gå runt i strikta fula kläder hela dagarna. Nej vet ni va.... 

Det är svettigare än vad man kan tro att hålla på detta viset med städning. Men vad nöjd man är när allt är klart och det blänker och skiner och har sig. Man kanske borde göra det lite oftare? Fast naäää...Har ju annat för mig på dagarna. Till exempel att följa den otroligt pinsamma såpan Day's of Our Lives. Det är en otroligt dålig serie men man blir ju hooked och jag vet att jag inte är ensam.
 





image1

Oj då...

Hur hamnade jag här? Det var ju inte riktigt planen. Planen var ju att softa i soffan och spana på Shark men icke. Tror att jag blivit inspirerad av alla andra som håller på med detta fenomen. Kan dom så kan väl jag...Eller? Om man annars lider av mundiarré så borde ordbajsa inte ligga så långt ifrån kan man ju tycka. Så detta ska nog gå vägen, det är jag näst intill övertygad om.

Aja, hur som haver så är detta min blogg. Whether  you like it or not ^^

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0