Sommarlov it is

Jag har sommarlov. På sommarlov ska man vara ute i friska luften. Därför kommer jag inte vara aktiv på bloggen, för datorn är ju inne. Sådär nu vet du, klicka inte in här varje dag och bli småsur för att det inte finns något nytt att läsa. Det är ju sommarlov för tusan så ut och lek med dig du också.

P.s. Jag chansar på att fräkneantalet idag är uppe i totalt 26743, det är alltså för hela kroppen inte bara nyllet, där är den nog bara 5629 D.s.

Sjukan - En komisk tragedi av familjen Gustavsson

Farfar får en hjärtattack/infarkt eller vad det heter och får fara med ambulans in till sjukan. Farmor blir kvar själv och ska åka med kusin med hund och barn till sjukhuset. Mamma och pappa åker också till sjukhuset och ska sedan hämta farmors och farfars bil på kusten för att få hem den till stan. När farmor kliver ur bilen ramlar hon och slår i huvudet, blir yr och illamående och får läggas på sjukhuset hon också. Är det tragiskt och hemskt? Ja. Är det lite komiskt trots tragiken? Ja.

You prick!

Alla dagar om året har jag prickar på kroppen, mest i ansiktet och på armarna. Sen när sommaren kommer brukar prickarna föröka sig och blir till så många att dom klumpar ihop sig till en stor prick. När jag var liten sa min mormor att prickarna var ett tecken på fin hy och jag får nog säga att det stämmer för min del för fula prickar som finnar får jag inte mycket utav. Dock är nog fräknarna här för att stanna för dom två senaste dagarna har jag nog fått 1763 nya. Men jag gillar't.


RSS 2.0