Hej på dig, Charles!

Då var man tillbaka i Charlestown då. Kändes så otroligt ordinary att gå av bussen och börja gå cykelvägen från Universitetet till Kronoparken. Kändes inte som att jag varit borta mer än över en helg. Det var så naturligt att vara tillbaka att det nästan kändes knäppt.

Vädret här är minst lika skönt som hemma. Trevligt om du frågar mig. Hoppas att det vackra vädret håller i sig så partyt till helgen kan få ett litet plus i kanten. Men oavsett väder så kommer denna helgen att bli helt fab eftersom jag kommer träffa tha gang igen. Ska bli sjukt kul, känns som en evighet sedan sist.

Hoppas att ni Brydar hemma klarar en helg utan mig ^^


Go Team Hôla

Helgen på Resö har varit alldeles, alldeles underbar som min kära vän Askungen skulle beskrivit det. Vädret var på topp hela helgen som ett stort plus i kanten. Jag och mamma kom fram till campingen vid halv åtta på kvällen. Då var det full rulle i hôla, min farbror fyllde 60 och bjöd på ett förträffligt kalas verkade det som. Jag och mamma var inte sena på joina partyt. Det blev en trevlig kväll, men inte allt för sen. Dagen efter var det tidig uppgång för de flesta i hushållet som skulle ner till Skåne för att hämta hunden Amber, det nya tillskottet i familjen. Jag å andra sidan sov gott ända fram till klockan 10. Jag spenderade min dag i Fjällbacka med mormor och morfar som bjöd på räkmacka och öl. Var sjukt gott, kanske en av de godaste räkmackor jag ätit. Och belive me when I say - Jag har ätit många. När vi kom tillbaka till Resö hoppad jag i badkläder och tog en tur ner till bryggan för att plöjsa i vattnet och få en uppdatering på krabbfisket.

På lördagen var det en lite mer sportslig anda som fanns i luften. Det var tid för brännbollsturnering och dags för Team Hôla att visa vad vi gick för. Tyvärr gick det inte lika bra som förra året när vi kom till semi, men vi inte sist i alla fall. Var en kul dag som sannerligen resulterade i skön träningsvärk. Efter turneringen var jag ganska slut i hela kroppen för det var så otroligt varmt att spela så när vi kom tillbaka till campingen plöjsade jag åter igen i plurret och tog en behövlig tupplur efter det. Blev dock väckt på det mest otrevliga sätt man kan tänka sig. En geting stack mig i knävecket, så jag studsade upp ur stolen. Nu är knävecket svullet och rött. Och helvete vad det kliar. Men jag ska nog överleva. På lördagskvällen blev det en sväng till Hamnmagasinet för lite öl och trevligt sällskap innan det var sovdags. 

Söndagen bjöd inte på så mycket action. Var en slapp dag i solen och i skuggan. Bjöd mormor och morfar på fika och lite kalas eftersom jag inte träffar dom på min födelsedag. Lär nog inte träffa dom innan jul. Jag och mamma åkte hem sent på kvällen eftersom vi fick ta några rundor fram och tillbaka till campingen innan vi kunde åka iväg på riktigt. Ibland hänger inte mammas huvud med så man får ta några extra vändor innan allt är packat och klart. 

Bjuder på lite goa bilder från helgen 



Weekend i Hôla

Japp så ligger det till. Det blir en långhelg på Resö och vårt lilla kvarter Hôla, (uttalas höla för de språkokunniga). Ska bli gött att komma iväg lite och göra lite annat. Har hela helgen fullbokad, imorgon ska jag till Fjällbacka med mormor och morfar, då får vi även hunden som Mikkis väntat på ett bra tag nu. På lördag blir det brännboll och Team Hôla är på G, det vill jag lova. På lördagskvällen vankas pubafton på Hamnmagasinet för att antingen fira med öl, eller sänka sina sorger med öl. Allt beroende på hur turneringen slutar. På söndagen far jag hemmåt igen, men ska nog hinna med lite innan det blir hemfärd.

Kyrkvikens FamiljecampingKyrkvikens Familjecamping














                        




Thank God it's Friday

Äntligen en ledig dag innan arbetet fortsätter. Har hittils spenderat dagen med att handla lite mat, kolla på tv, surfa på nätets vågor och vispat ihop en kladdkaka. Ikväll fortsätter roligheterna, då blir det middag på Mingus med Madde och Mirre. Ska bli riktigt gott och väldigt kul. Kommer bli toppenkväll med Brydarna.


BRYDARNA NÅN GÅNG 2007

Hallå..?

Vart tog alla vägen?
Ungefär så kändes det i lördags kväll/natt. Var ju som bekant på inflyttningsfest hos Chirre och Isak. Dom hade det väldigt fint hemma och hade dukat upp et trevligt snacks- och drickabord och bjudit in trevligt folk. Jag hade en alldeles förträfflig förfest. Sedan när det var dags att gå gick vi ett gäng tillsammans och tydligen skulle svänga förbi hos nån som bodde på vägen. Där blev det både shot och gitarrspel innan vandringen mot Plantis fortsatte. När jag hade kommit in, betalt inträde och fått min stämpel visade det sig att alla var borta och jag var själv och lite vilsen. Men jag körde på bra ändå. Drog direkt till baren och köpte en öl och drog vidare i dimman där jag träffade på båda den ena och den andra. Jag dansade lite när jag träffade på folk jag kände på dansgolvet. Sedan drog jag vidare och mötte några som jag inte alls kände men jag var social och trevlig för det...Tills dom frågade om jag skulle med på efterfest eftersom Plantis skulle stänga. Visst, sa jag och sprang och gömde mig bakom vakten, där stod jag och flåsade vakten i nacken tills han säger:
- Du behöver väl inte stå så nära va?
Då bytte jag gömställe innan jag fortsatte min ensamma men alldeles så fantastiska kväll på Pizzeria Valentino. Jag köpte mig en kebabrulle(som jag längtat efter Fkps kebab - K-town kan ju slänga sig i väggen) och vandrarde hem. Halvvägs hem ringer Markus och ska tjata. Det vi båda vet att vi pratade om var Dr. Spencer Ried och Criminal Minds.

Trots att jag tappade bort alla hade jag den bästa utekvällen på länge. Var helt freakin' fab.

Trist

Här hemma händer det inte mycket. Känns som att jag bara jobbar hela tiden. Vilket visserligen inte för dumt eftersom jag tjänar pengar. Men jag vill ha lite mer action. Har lite på gång framöver i alla fall, till helgen blir det inflyttningsfest. Om två veckor ska jag till kusten igen. Ska spela brännbollsturnering och ta en titt på hunden vi vår då. Så det ska bli en trevlig helg det. Sedan så väntar en tur till K-town. Och passande då så är det hamnfestival vilket låter väldigt trevligt i mina öron. 

Men innan allt detta så är det fortfarande massa jobb. Har två jobbdagar kvar denna veckan och nästa vecka jobbar jag sex dagar så då är det skönt att ha något att se fram emot.  

Vått, det är ordet

Har spenderat en lugn helg på Resö nu. Var ett år sedan nu jag var där sist. Men jag håller mitt ord att jag ska upp minst en gång per år. I år kommer det till och med att bli två, ska upp om tre veckor igen. Då är det dags för årets brännbollsturnering som jag så klart ska delta i. Bara ett måste.

Helgen har som sagt vart lugn och gav tyvärr inte så mycket sol. Lördagen var helgens finaste dag då hann jag med att bada, äta glass, fiska krabbor och börjat läsa en bok. Har träffat massa släktingar som jag inte sett på länge. Har över lag vart en mycket trevlig helg. Utan mobil har jag vart också. Orkade inte ladda den och kände att det var skönt att vara utan den lite. Men nu när jag kom hem och skulle ladda den började den okontrollerat att vibrera, inte ville den laddas heller. Lyckades till slut få i gång den men icke. Den ville inte så nu ligger den isärplockad på bordet. Illa. Men men...

Haj Haj!

Igelkott

Hade mycket trevligt med Mirre, köpte glass och gick en sväng runt byn. Mötte på Emma och Lennart vid Ica så vi joinade dom in på Ica, jag handlade mig ett halvkilo cashewnötter som ska med till kusten. Efter shoppingen gick vi hem till Emma och Lennart, drack saft och åt kakor och tittade på TV. Väldans trevligt måste jag säga.

Efter visiten och jag och Mirre begett oss ut mötte vi på en igelkott som Mirre fotade lite. Undrar om det blev schyssta bilder...I alla fall. Jag tyckte att det var lite småkul att träffa på en igelkott med tankte på mitt avslut i det tidigare inlägget ^^ Huhu...som en viss person skulle säga.

Ha det bäst, flodhäst! (undrar om jag kommer träffa på en imorrn) 


She works hard...

...For the money. Har jobbat ganska mycket i det sista. Har inte alls haft många lediga dagar. Därav bloggtorka, men också på grund av det lilla virus min käre bror lyckades locka till datorn. Men lite av det geni han är har han nu lyckats fixa det.

Har inte hänt mycket här på hemmaplan. Har vart mest jobb. Och på grund av det fina vädret har det nu börjat komma lite snygg bonnabränna. Flip-flopmärken på fötterna, en trekant på bröstet efter tröjan och bara allmänt röd i fejset. Men nu är jag lite långledig från jobbet. Är ledig i fem hela dagar. Tre av dessa ska spenderas på kusten. Hoppas att det blir fint väder så att jag kan sola bort bonnabrännan lite. Bada ska jag göra med, träffa mormor och morfar också. Och alla andra som befinner sig däruppe. Ska bli en trevlig helg.

Nu ska jag ut och promenixa med min Mirre. Ha det gott, igelgott! (det har min syster lärt mig)

RSS 2.0