Lovekiller

Jag är tillbaka i solstaden och trivs och mår så där äckligt bra. Jag har blivit nykär i min lägenhet och gillar verkligen läget som är nu. Det är dock en sak jag glömt bort om min stad. Jag har glömt att det var så jobbigt att åka buss. Fullt med folk och en äcklig tant brevid mig som luktade så mycket vitlök att hon kunde dödat hela familjen Cullen. Det var varmt och klibbigt och det kändes som en evighet innan man kom hem. Väl vid Kronoparkskyrkan stannade inte bussen så jag fick vänligt åka med till universitetet för att sedan gå hem därifrån. Men det spelar liksom ingen roll när allt annat är så bra.


Kom hem

Jag längtar hem. Till mitt hem. Till min lägenhet. Till Karlstad.

Det är jobbigt att helt plötsligt bo hemma igen.
Att vara hemma i föräldrahemmet i nästan 2,5 månader kan tära på relationerna. Det är jobbigt när någon tjatar på en att städa, att det ligger saker överallt. Men vart ska dom ligga då? Det var ju en liten skitunge som tog mitt rum när jag flyttade så jag har ju inget ställe för mina saker. Och ibland är det redan upptaget på toan när man måste dit, ibland måste man kolla på ett tv-program som man kanske inte riktigt vill se. Förutom detta går det ganska bra, men jag vill verkligen hem nu. Mitt hem.


Kulturtant

Jag har fått kommentarer där det frågas om vad jag ska plugga för något. Därför tänker jag nu vara en bra bloggerska och göra som bra bloggerskor gör - svara på kommentarerna.



Kära läsare!

Till hösten ska jag byta kläderna i min garderob mot lite mer pösiga, skrynkliga outfits i linnetyg. Jag ska klippa mig en kort page och färga håret rött, jag ska köpa mig ett rött läppstift, gärna ett billigt eftersom jag måste använda det varje dag, och jag ska införskaffa mig lite udda smycken, väskor och skor. Jag ska, om du inte redan förstått det, bli kulturtant på heltid och läsa kulturgeografi.



Kulturtanten - mitt framtida jag


Hey bitches, I'm back

Även om det är, för att vara exakt, 24 dagar kvar av mitt sommarlov har saker och ting börjat lugna ner sig. Jag har bara 7 jobbdagar kvar, folks semestrar är typ slut och vardagen har kommit tillbaka. Jag vill att min vardag ska komma tillbaka också - plugget. Jag har redan köpt mig en ny kalender så jag kan hålla ordning på mitt liv igen, jag vill köpa nytt kollegieblock, nya pennor har jag redan köpt det också men skulle gärna köpa 43 till. Jag har gjort en lista på vilka böcker som behövs till kursen jag ska läsa och vart dom finns att köpa och vad dom kostar.

Jag vill helt enkelt ha skolstart. Jag behöver skolstart. Jag behöver Karlstad. Jag saknar min stad och min skola.


RSS 2.0