Countdown

Nu är det nedräkning på hög nivå. Bara två dagar kvar att bo på Campus sen bär det det av mot Kronoparken och Duvkulla. Ska bli så skönt att få eget kök och billiagre hyra är inte fel det heller.

Har idag vart på stan och inhandlat strumpbyxor och alkohol inför Valborg imorgon så nu är jag redo. Ska bli trevligt och mitt rum ska bli utgångspunkt för fyllerierna och mellanlandning efter aktiviteterna på Rumpan. Blir som en slags avskedfest också...Typ. Inte för att jag kommer sakna Campus...Men ändå.  

Har packat ännu lite mer idag. Fått ner saker i masa sopsäckar så nu kan man tro att det är en hel sopstation här inne. Skulle behöva dammsuga också men det orkar jag inte så det får nog vara så tills flytten på fredag. Mamma, pappa och Mikkis kommer upp redan på torsdag och då blir det ännu mer packning men också isärskruvning av möbler, men det blir nog pappa som tar sig an det. Det är ju mansgöra och inget jag beblandar med med. Kan ju bryta en nagel haha.

Life's good

Idag har varit en bra dag. Trots en lång skoldag så var det faktiskt en roligare dag än vad jag trodde det skulle vara. Vi hade nämligen pressmeddelandeövning. Vi skulle alltså ha lite rollspel och leka presskonferens och det var väldans kul. Hade dock en jääättelång rast från 10:00 till 13:30 men jag och Eve åkte ner till stan och åt lunch och shoppade lite. Äntligen har jag fått köpa skor!! 3 par på skopunkten är inte helt fel. Skulle vilja shoppa mer, behöver byxor till sommaren. Men får väl se om pengarna räcker till det när räkningarna är dragna.

När jag kom hem idag så gick jag ut och gick i spåret i 40 minuter eller så. Var väldigt skönt. Blev till och med svettig, men det är ju inte ovanligt att jag klagar på att jag svettas. Har hamnat i klimakteriet för tidigt tror jag. Sen lagade jag till en nyttig middag...Tror jag. Lax, potatissallad och sallad. Nyttigt eller inte, gott var det i alla fall.

Imorgon väntar en dag ledig från skolan. Men har lite att fixa med ändå. Ska till jobbet och lämna in tidrapport, packa ihop småsaker som jag inte använder längre. Har ju nedräkning inför flytten på fredag =) Annars blir det nog en soft dag, kanske blir det en sväng till skolan ändå. Man måste ju vara duktig ibland så varför inte imorgon?

Jag skyller på karusellen och kanske lite på Ankan

Fredagen blev ju kanske lite mer än vad planerna innehöll. Men trevligt, det var det. Ankan bjöd diverse upptåg och team Osynlig Ryggsaäck klarade sig galant på quizet. Kom på mitt i natten när jag väntade på bussen hem att jag skulle med Ludde på marknad och tänkte genast att jag inte skulle orka med det. Men så kom jag ju på att jag ville ha marknadsgodis, ni vet dom där bruna. Så det var bara att ge sig upp på morgonen. Man var ju inte riktigt fraiche, men det fick gå ändå. Mötte upp med alla som skulle med nere på stan och gick bort. Vi gick runt på marknaden och tittade runt och suktade efter godis. När vi kom fram till alla karusellerna ville Carro, Emilie och Janet åka. Men jag sa att det är nog ingen bra idé för mig när jag mådde så väldans bra...Not. Men karusellkåt som jag är så köpte jag mig en biljett och hängde på. Jag ska kanske också förtydliga vad för storts karusell vi pratar om här, en kopia av Lisebergs SpinRock. Jag skulle aldrig ha åkt. Om jag mådde illa innan så ska ni veta hur illa det var efter den turen. Så mitt tips - åk aldrig karuseller bakfulla. Inte en bra idé. 

Igår var det utgång som gällde och jag hade stor lust att stanna hemma eller vara nykter. Men som man är så drack jag fyra öl och var lagom nykter ändå. Dansade inte så mycket på Nöjes, det hade jag inte orken till. Men jag hade det kul ändå, softade i rockbaren, satt på scenen och kollade på kuliga människor. Men idag ska ta igen hela helgen. Ska bara sova och äta det godiset jag köpte på marknaden. Ska kanske laga lite mat också. Kan ju bra. Men nu åter till soffan.  



INTE EN BRA IDÉ MADDE

Full Rulle

Har vart full fart hela dagen. Först ner på stan med Urban och Pappa G eftersom Markus redan åkt ner den juden. Vill poängtera att jag inte har något emot judar. Bara ett talessätt som jag skyller på Markus för. Pappa G var på som han själv kallar det - bushumör och hälsade på varenda jäkel han mötte. Han visade även fram sina talanger. Kan väl inte säga att det var det man var sugen på direkt haha.

Fortsatte med lunch och då hade även juden gjort följe med oss övriga. Efter matintaget skildes vi åt. Urban och Pappa G mot bolaget och jag och Markus mot Bergvik för att kolla på kläder och handla mat. Men någon svårare att hitta kläder har jag aldrig vart med...Skulle vara Syster Yster då men ändå. Kom igen Markus man måste våga ta ut svängarna ibland.  Matdelen blev intressant och väldigt kul. Vi tog en kundvagn tillsammans som Markus gärna ville köra. Gick runt där och plockade mat och även provsmakning av choklad bjöds det på. Mycket trevligt. Jag handlade lite mer än min partner in crime. Mitt gick på hela 750 kronor. Herregud, det du mamma. Det var lite mer än 254 kronor va?

Shoppingen avslutades med en mjukglass och fanta innan vi tog bussen hem. Nu sitter jag och väntar på nästa buss. Ska hem till Eve och Emmy och grilla innan det ikväll bär av tillbaka till Campus för ett litet quiz. Hoppas på en trevlig kväll med sol hela vägen.

Och förresten, Markus ger kokosyogurt 4 getingar. Haha

Friday I'm in Love

Äntligen fredag. Så nedrans skönt. Pengar på kontot och solen skiner. Kan det bli bättre? Tror inte det. Men inte nog med det. Ska grilla ikväll också....Mmm så gott. Har varit sugen på grillat hela veckan när det har vart så fint väder.

Idag vankas förutom grillning även en tur till stan och Willys med Markus och Urban. Men nu ska jag till Urban och äta glass.

Vi ses i solen :P

Panta Mera

Som alla fattiga studenter vet så befinner vi oss i slutet av månaden och siffran på kontot är inte stor. Jag använde nästan alla mina sista pengar på pizzan igår. Men det var det värt. Och det finns inget som jag behöver köpa heller. Har mat i frysen och lyckades panta till mig både sås, mjölk, balsam och till och med en glass.  Livet leker och solen skiner. Mig går det ingen nöd på inte. Jag klarar mig alltid. Ut och gå ska jag nog göra också. Det är ju så skönt ute. 

Min muntliga redovisning gick mycket bra. Hade med mig en tavla som jag målat när jag var 7, 8 år för att göra det hela lite roligare. Min lärare hade förväntat sig en bild på konstnären jag pratade om och inte ett försök från mig att måla som honom. Men han tyckte att det var roligare en bild på en gammal gubbe. Alla andra lyckades också bra och pratade om intressanta personer allihop. Har haft en mycket angenäm dag so far. Som sagt livet leker. 

 


PANTA MERA

Uppe med tuppen

Då var det klart. Besiktningsmannen har vart här och kollat så att det står rätt till med allt innan jag flyttar ut. Var lite nervöst när han gick runt och skrev massa saker utan att säga ett enda dugg. Men det gick ju bra. Inga fel eller problem alls som var tvunget att fixas till. Skönt tycker jag. Och snabb var han också. Var väl klar på 10 minuter. Så sitter jag här och klockan är knappt frukost. Men nu hinner jag jobba klat med min muntliga presentation jag har idag. Ska prata om en intressant person. Jag som är så ointresserad av konst man kan bli ska prata om den franska konstnären Claude Monet. Detta enbart för att jag var helt besatt av honom när jag var liten och var helt insnöad på honom. Konstnär skulle jag bli också för jag var ju sååå bra på att måla...Eller inte. Men men ska nog bli bra denna redovisning om jag bara får kläm på vad jag ska säga. Ska nog idag hinna med att kolla på reprisen av Days of our Lives. En helt fantastisk serie som är helt onödig och helt osannolik men så underbar. I'm hooked

Men nu blir det soft framför TV4:s nyhetsmorgon innan det blir något plugg.  

Söndagshäng

Dagen började segt, vaknade vid en halv tolv eller något liknande. Hann inte vara vaken i mer än en timme innan Markus ringer och frågar om det vankas pizza. Detta var inget jag hade hört talas om men jag var inte sen att hänga på. En dusch senare och jag var på väg mot Kronoparken. Innan vi kunde inta pizza var vi tvungna att gå förbi inom Konsum så att två fattiga pojkar kunde panta sig till en pizza. Snart satt vi där och glufsade i oss pizza och som Markus sa:

- Vi är precis som Turtles, 4 stycken som äter pizza.

Efter pizzan drog vi tillbaka till Markus, kollade på fotboll, kliade lite och var lite lätt mentala så att säga. Efter fotbollen föjde några trevliga avsnitt med Filip och Fredrik. Mycket trevliga pojkar dom där. Vi roade oss också med att titta lite i Urbans bananlåda som innehåller en del otroliga fynd. Jättebanan på den. Men till slut satt vi bara 3 hemma hos Markus och kom fram till att alla var hungriga igen. Det var ju bara för mig, den lilla hemmafrun, att laga mat - igen. Blev köttfärssås på älgfärs och ris. Mycket gott om jag fär säga det själv. Efter denna supé spårade det ur ganska rejält och alla var sugna på nåt sött. Men man får inte alltid som man vill. Bara att låta sockersuget avta. Kvällen avslutades med Pretty Woman som visades på TV3 innan jag gick hemåt.

Nu ska jag hoppa i kojs. Ska upp i ottan imorgon eftersom jag ska få besök ^^

Jag stöp

Kvällen började lugnt hemma hos mig. Ludde, Eve och Emmy droppade in till en liten förförfest. Vi fastnade framför MTV där det var premiär för ett program utan dess like. A Shot at Love with Tila Tequila, my god vilket program. En bisexuell tjej, 16 lesbiska tjejer och 16 hetro killar. Hur ska det sluta...Får inte missa detta i fortsättningen.

Vi fortsatte mot Frödingshöjd till den "riktiga" förfesten. Var jädrans mycket folk men dom brydde jag mig inte om. Jag hittade en chipsskål jag som jag mumsade ur. Men det var väldans trevligt där men det blev ingen lång visit eftersom vi skulle med bussen. Och eftersom jag inte hade koll på klockan så litade jag på att andra skulle ha det så skulle komma i tid till bussen. Det gick inte så bra. Vi såg bussen åka förbi, kollade ner mot universitetet. Skulle vi hinna springa dit? Jodå, alla började springa. Och getost i mig som morfar skulle säga vad jag sprnag. Jag trodde att jag skulle dö. På riktigt. Men vi hann med bussen, det gjorde vi. Men det var nog mest tack vare Pappa G som sprang som ett jehu. 

Framme på Nöjes var ungefär så mycket folk som väntat. Typ 3 personer eller något sånt. Men det var ju bra för då var det ingen kö till toaletterna eller så. Mycket trevligt. När vi skulle göra entré på dansgolvet gick det ju som smort för mig...Or not! Vi skulle upp på upphöjningen som finns i mitten. Jag missade lite lätt och snubblade. Stöp rätt ner på golvet. Slog i armen och knät. Har idag ett snyggt blåmärke att bevisa min vurpa med. Och än en gång kunde jag påpeka att Indiska har bäst strumpbyxor eftersom dom inte gick sönder i fallet. Och skadorna under kvällen verkade fortsätta. Carro lyckades också göra en liten vurpa, även Emmy tror jag. Men stackars lilla Marika, henne blev det synd om på riktgit. Hon hade trampat i glas och det hade börjat blöda ordentligt. Så klart man blir lite rädd när det kommer mycket blod. Hoppas att allt gick bra med dig Marika :P 

Kvällen fortsatte och bjöd på både chilinötter, vatten och dans innan det var dags att hinna med bussen hem. Alltid lika gött att komma hem till sin säng efter en kväll som denna va. Idag väntas lite plugg, kanske också lite städning. Vem vet?  

I love this bar

Spenderade gårdagen på Rumpan med de vanliga. Hade mycket trevligt även fast quizet inte gick så där jättebra. Jag hittade en tuschpenna, permanent marker, som jag lekte med. Kladdade och blev kladdad på. Tog med mig denna penna och drog på efterfest som faktiskt var ganska trevligt trots det lilla antalet personer. Vi lekte bland annat sanning och konsekvens, en go gammal klassiker. Gick hem i lagom tid och la mig i sängen och tittade på TV. Gjorde en klassiker och somnade framför TV:n. Vaknade av den i morse vid 7, då var det dags för Teletubbies att underhålla nyvakna ungar runtom i landet. Jag skrattade lite för mig själv, stängde av TV:n och somnade om. Vaknade senare och upptäckte då mina kroppsmålningar som jag helt glömt bort. Men nu är Rickard Nordling eller vad han nu hette och övriga borta. Kanske dyker dom upp igen...Om jag bara kan hitta tuschpennan.

Ikväll vankas det åter fest. Denna gången på Frödingshöjd. Ska bli tevligt. Kanske ses vi, kanske inte.


SKA VI KLADDA PÅ VARANN?

Jag skyller på "Magnus"

Var på fotbollsturnering idag. Tävling mellan de olika föreningarna på skolan. Var faktiskt kul och bra väder också alldeles underbart. En DJ var på plats också. Han hade ett väldigt svårt namn så jag kallar honom Magnus. Och allt är hans fel.  Bara för att han var så cool och grym på att spela musik och för att han hade såååå bra musiksmak och spelade underbara partylåtar så började det att suga i partytarmen. Jag som inte skulle, men nu bler det ju så ändå. Men men shit happens. Men allt och jag menar allt även det som kommer att hända under kvällens lopp är "Magnus" fel. Har varit en bra dag än så länge idag. Har fått saker nerpackat i lådor och känner mig allmänt nöjd. Att Inferno gick vidare i fotbollen kanske också gjorde sitt. Go Inferno!

image24
FOTBOLLSFRU?

En ny styrelse

Så var det klart då. Årsmötet har vart och en ny styrelse är vald. Blev förvånad på vissa saker men det känns som att det kommer att bli en bra styrelse och att alla tar sina poster på allvar. Själv är jag inte med och ville inte heller detta. Tycker inte om styrelsearbete och liknande. Inte riktigt min arena så att säga. Och på tal om Arena, många är nog där och festar idag. Firar sina poster och är allmänt nöjda. Jag å andra sidan är ju i och för sig nöjd men följde med Eve hem och softade framför TV:n, fixlade med hennes nya telefon och åt varma mackor. Tack för maten! När vi höll på med Eves nya telefon kom jag fram till att Nokia är inte lika lättförståeligt som när jag gick i åttan. Mycket har hänt under dessa år som passerat. Usch vad gammal man är. Men men inte hänga läpp.

Har nu också fått lådor av Eve som ska underlätta min flytt. Schyssta bananer säger jag bara. Men nu ska jag sova med Horatio. Inte bokstavligt talat men...CSI:Miami är ju aldrig fel.

Min Po-Tate & jag

Hade en mycket angenäm dag igår. Opponering på reportage i skolan. Gick väldans bra...Eller ja, bättre än vad jag trodde i alla fall. Fortsatte med lunch nere på stan med Eve och Emmy. Hade mycket trevligt, planerade lite inför deras B-dayParty den 10 maj. Missa inte det! Åkte med dom hem. Där blev det dock inte mkt gjort. Jag och Eve slocknade på soffan ganska snabbt om man säger så. Men det var skönt att sova lite middag som man alltid gjorde på dagis.

Kvällen spenderades hemma hos Markus(min Po-Tate, han ska nog få heta så nu) som även han sov. Men jag fick allt väcka honom. Han skulle göra en intervju med mig om hur geografin påverkar min identitet. Var lite klurigt men det gick nog bra. Kom in på lite andra saker under intervjuns gång men det var bara trevligt. Klockan rullade på och vi blev båda hungriga så jag fick ta på mig rollen som hemmafru och laga till något av det lilla jag kunde hitta. Blev spagetti och nån pastasås med bacon. Lite Carbonara-aktigt. Mycket gott om jag får säga så. Och när jag ändå var i hemmafru-tagen vattnade jag hans blommor också så nu ska dom nog klara ett halvår till ^^. Tvingade honom att strunta i sport och dylikt på TV eftersom jag ville titta på Top Model och Sex and the City. Men han klagade inte för mycket. Fick ju se lite sport i reklamen så han ska vara nöjd. Drog mig hemmåt vid elva men var tvungen att kolla på Horatio-reprisen innan jag kunde somna lugnt.

Nu ska jag iväg på årsmöte med styrelsen som det är dags att byta ut. Undra vilka man ska rösta på?

Flyttpackning

Nu är jag i full gång med att flyttpacka. På måndag kommer besikningsmannen och han vill att det ska vara så lite saker framme som möjligt. Samtidigt känner jag att det kan vara skönt att vara klar med packningen i tid så att man slipper stressa ihjäl sig dom sista dagarna. Ska bli så skönt att äntligen flytta. Att få mitt egna kök, att få ha allt för mig själv. Ingen som snor min mjölk, ost eller pant. Ska bli superbt.

Och förresten, kartonger mottages mer än gärna =)


Audrey goes Rumpan Bar

Shit pommes frites vad kul det var igår. Hade ju då som sagt Kändis-Sittning med matte-ekonomerna. Började det hela hemma hos Mickan med en trevlig förfest med massa bål och Sing-Star. Sjöng lite gjorde jag allt. Jag kan ju inte låta bli. Love it. När förfesten började lida mot sitt slut var det lite som skulle hända tydligen. Man skulle bli ihopbunden med varandra två och två. Min dejt för kvällen blev Bob Marley. Tillsammans skulle vi ta oss till rumpan och genomföra en tipspromenad med kändisrelaterade frågor. Och eftersom jag är inne på Klick! på Aftonbladet varje dag och snokar så kan man ju säga att jag har koll på vad som händer i Lalla-Land där borta i USA. Och tack vare mina onödiga kunskaper om våra stars så vann vi tipspromenaden. Wiiieee! Och vad vann vi då? Jo, en bok som hette "Bli expert på 5 minuter". En helt fantastisk bok. Tycker kanske det mest för att jag vann den hehe. Men ändå. Middag var det ju också, med Bobban som kavaljer. Satt även med Greta Garbo och Håkan Hellström. Mycket trevliga kändisar om jag får säga det.


MITT PRIS

Kvällen fortlöpte och det dansades och även intag av alkohol ägde rum då och då. Mitt i dansen uppstod även kärlek mellan EMMA och Inferno, hur bra det bli. Det var ju det hela sittningen handlade om. Helt underbart. Jag fick även för mig att eftersom min bror hade stått på bardisken på Rumpan så ville ju jag som storasyster inte vara sämre. Så jag frågade snällt i baren om jag fick ta mig en tur upp och det var inga problem. Kände mig mycket nöjd efter detta.

Kvällen fortsatte med att näst intill hela Rumpan hängde med hem till mig på efterfest. Har inte riktigt koll på vilka alla var men trevlig var det ändå. Dansade tryckare med Urban som hade riktigt schyssta moves, blev allt förvånad. När folket minskade och det bara var dom kända och kära människorna kvar hamnade alla på golvet i stor jäkla böghög som det tydligen kallas. Var faktiskt väldigt roligt. Trodde alrdig att det kunde vara så kul att ligga på golvet. Men även en sån här kväll måste ju ha sitt slut. Och det hade den. Jag slockade i min säng vad halv fyra efter att ha följt Greta Garbo till en taxi. Hittade idag även en tuta som någon glömt, men finders keepers heter det ju så att nu är den min. Bara min.

Dagen idag har varit soft. Mötte upp med Emilie, Ida, Carro, Urban och Markus för inta en pizza. Mycket gott. Gick hem till Ida och åt. Kollade på Notting Hill, en underskattad film om jag får säga det självt. Har ju humor den filmen. Speciellt Spike som livar upp det mesta. Även efter mycket om och men begav en del av oss till Konsum för att handla mer onyttigt. Jag var snäll och köpte med en glass till Markus. Men även två potatisar. Haha. Nu kan äntligen försöka dig på att laga till denna ädla basföda. Eller bara stöppe nån med dom. Det är upp till dig. Begav mig senare hemmåt för att somna en sväng på soffan. Men det behövdes verkligen. Såå skönt.

Men nu ska jag fortsätta kolla på TV. Ha det gött det lika gött på era soffor som jag har. Ciao!  


Min kändis

Nu är tiden mogen. Jag ska presentera min kändis. Den jag ska klä ut mig till imorgon på vår sittning. Har egentligen redan pladdrat runt om vem jag ska vara men alla vet nog inte eller så har dom glömt. Men här är hon.

image21

AUDREY HEPBURN

Oops...I did it again

Som Britney skulle säga. Fick ett sms av Emilie igår:

Hej ska du till Mickan?

Jag trodde så klart att hon pratade om imorgon eftersom vi ska på förfest hos henne innan sittningen imorgon. Men icke. Hon menade igår. Så jag svarade med att jag inte skulle ut men att jag kunde komma bort en sväng och vara social. Och vi alla vet ju hur det gick sist jag skulle vara social. Några timmar senare stod jag mitt på Arenas dansgolv och svängde mina lurviga. Men kul, det var det. Dansade soå gott som hela kvällen och blev hungrig som jag alltid blir. Drog till Burger King med Emilie och tryckte i mig en burgare innan vi åkte hem.

Idag blir en soft dag. Ska slappa och glotta TV. Men jag ska också bjuda Urbie på mat. Stackarn har ju bara korv och nudlar hemma. Det kan man ju inte äta heller. NU blir det en riktig middag för en riktig karl - Kött och potatis. Mmm...Potatis. Ett av alla våra underbara uttryck hehe. Kanske slänger in en bild på hur fint och gott det kommer att se så ni alla blir avundsjuka och hungriga hehe.

Men nu ska jag med bussen ner till stan och fylla på alkoholförrådet. Det är ju borta och uppdrucket sen längesen.

Stackars fjärrkontroll

Den är död. Stendöd. No connection what so ever. Tyvärr. Min fjärrkontroll är kaputt, jag har försökt att göra HLR(hjärt-lungräddning) på den men den hade redan gått in i tunneln mot det vita ljuset. Aldrig har min TV varit så långt bort. Aldrig. Eller jo, det har den väl på sätt och vis, men då ville jag ju ha det så. Hade innan den TV:n jag har nu en gammal retro sak med fake-träpanelgrejs runt som jag älskade. På-knappen hade gått sönder så pappa lagade det med hjälp av en lampknapp. Alla ville komma hem till mig och titta på TV bara för att på sätta på den med lampknappen. Det är nog tusan möjligt att jag hade den coolaste och fraichaste TV:n i stan. Sen började den ryka och mamma sa att det var för farligt att fortsätta använda den så då blev att det att köpa en ny. Saknar allt min grymma TV jag hade, fast allra mest saknar jag min fjärrkontroll nu. Jag som älskar att zappa och kolla text-tv i reklamen.


image20
INTE HELT OKLIKT. ME LIKE

Produktiv

Oh yes! Jag är en produktiv jävel. Är klar med alla uppgifter som ska in. Har mejlat in uppgifterna och känner mig nöjd. Är klar med reprtaget som ska in på torsdag, ska bara skriva ut det och lämna in. Har inte ens ont i munnen längre så jag ska nog vänta och se hur det går med tanden innan jag ringer Herr Tandläkare. Idag är en bra dag. Känner det. Har även börjat planera de muntliga uppgifterna vi fått i den nya kursen. Det är produktivt om nått. Men nu ska jag slappa framför TV:n och känna mig nöjd, riktgit nöjd.

Får man tycka synd om sig själv?

Det hoppas jag innerligt att man får. Det handlar inte om oklara skoluppgifter för jag är för tusan en produktiv liten jävel som faktiskt är klar. Däremot är jag inte lika glad på min visdomstand som jag berättat om tidigare. Nu gör det riktigt nedrans ont. Kunde knappt tugga min smörgås förut eftersom smärtan har eskalerat och hela min käke smärtar mig. Åh vad det är synd om mig. Fast det som oroar mig mest är priset hos Herr Tandläkare om jag måste göra något åt det. Uhhh, vad dyrt. Sånt har jag inga pengar till. Ska ploppa in på Tandvården imorgon tror jag och prata lite med dom och se vad som säger om det hela. Hatar smärta och pillren jag knaprar på hjälper ju för tusan inte heller. Så varför käkar jag dom då? Jo, som jag sa till kära mor att det är nog nåt psykologiskt. Jag hoppas att dom ska hjälpa. Men det hela kunde väl vart värre? Eller....just nu känns inte så.

Men på lördag ska det tusan bli trevligt. Tanvärk eller inte. Ska på sittning med kändis-tema. Har allt fixat och klart till den donna jag ska föreställa. Tänker inte uttala hennes namn här...Vill ju inte ha massa härmapor heller. Men det kommer att bli pretty amazing det kan jag lova.

Och barn. Glöm inte att borsta tänderna!

Dagen efter-cravings

Alla har vi väl haft våra små cravings dagen efter? Idag har jag massiva cravings - på godis. Speciellt choklad. Jag är så sjukt sugen att skulle kunna ta min slöa kropp ut på en promenad ner till Konsum bara för att köpa lite chocolat. Får överväga detta beslut noga innan jag gör något drastiskt.

Gårdagen var förövrigt väldigt trevlig. Över förväntan faktiskt. Grattis återigen brudar! Men som vanligt så hade jag inte ätit ordentligt innan kalaset så när klockan slog 01:00 var jag så hungrig så jag trodde att jag skulle svimma eller nåt. Likadant var det i torsdags. Det kanske är så att jag borde börja tänka som en idrottsman och trycka i mig en jävla massa pasta innan för att orka, så att jag har nåt att förbränna under kvällens lopp. Detta tål att tänkas på. Men fyllemat lär jag ju inte sluta äta. Alltid gott med något fettdrypande klockan 02:00 en lördagnatt, eller varför inte på en torsdag.

Konsum? Inte Konsum? You tell me.

Aj

Jag har ont. Det är en visdomstands fel. Dumma visdomstand. Vad ska dom vara bra för? Jag tuggar lika bra utan, och visdom lär dom väl inte ge mig? Jag menar hur ska jag få plats med mer visdom? Nej skämt och sido, det gör fan skitont. Men men, får knapra lite piller, kanske hjälper.


image19

AJ. PAIN. SMÄRTA.

Komik/Tragik på hög nivå

Herregud! Ska jag skratta eller gråta? Jag tror jag väljer skratta, för jag tänker då verkligen inte gråta för att folk pratar och har sig. Bryr mig inte om vad andra tycker om mig. Jag vet vem jag är och vilka som är mina riktiga vänner. Tycker på nåt sätt att allt är så komiskt, att folk verkligen inte har nåt bättre för sig än att klaga på alla hela tiden...som en lärare en gång i tiden sa:
- Gör rent framför din egna dörr innan du kan klaga på nån annans.
 
Är som att återse "kära" gamla minnen igen. Spelar ingen roll vart man bor så kommer det tydligen alltid till den punkt när skitsnacket börjar. Går ju skitsnack till och med hemma i Falköping ju(mamma du vet haha).  Men please, continue. Jag bryr mig som sagt inte. Det kanske stämmer det som min mamma sa att folk blir lite rädda om man har en stor personligehet och inte riktgit vet hur dom ska bete sig och då tar dom till skitsnack....Vad vet jag, det är ju inte jag som kallas Dr. Phil. 

This is who I really am and you can't break me.  

På med solglasögonen, du är i Karlstad

Äntligen har solen fattat att det är här Karlstad ligger. Alldeles underbart väder ute idag. Så varmt att skinnjackan blev dissad för en tunnare jacka. Då är det varmt, det vill jag lova. Ännu hetare blev det när vi besökte HOTspot-dagen som var idag. Norpade på mig allt gratis jag komma över, typ pennor, godis, smoothies, pizza och dylikt. Hade det väldans trevligt. Mötte en norrman i Manpowers monter. Jag pratade svenska ända tills han sa att han kom från Halden(mammas hemstad), då jävlar bytte jag på språken snabbt haha. Han blev nog allt lite förvånad ^^.

Eftermiddagen bjöd på ännu en föreläsning med Herr Andersson i retorik. Han drack en ProViva idag också så det ska nog gå finfint detta. Har också kommit på hur kul det är med pennor som har flera olika färger. Blir så ohyggligt fint i blocket =). Slutade innan fyra vilket var skönt, har schema tid till fem...Puh! Nu sitter jag här och är riktigt crème fraiche om jag får säga så självt. Spacklet är på, håret är fixat(skulle ha tvättat det med det blev lite jobbigt tyckte jag), vinterpälsen är borta från benen och out-fiten ligger bara och väntar på att få komma på. Ska ut på ett trevligt partaj ikväll på Nöjes. Men först förfest med väldigt många i klassen och så klart Emmy och Markus. Får ju inte glömma våra fejkade Infernoiter, men dom gillas minst lika mycket för de.

Ha de gött så ses vi dimman!

Min syster & jag

Har haft min syster på besök. Precis som min bror också vart. Men vi förlustade oss med lite andra saker Mikkis och jag. Planen för oss var ju att kanske gå på bio, besöka ett badhus och äta lite pizza. Vi gjorde inget av det. I stället för bio hyrde vi en film och dippade chips. Vi hyrde Hairspary...Trodde vi. När vi hade kommit hem såg vi att vi istället fått The Heartbreak Kid, en komedi med Ben Stiller. Men den var faktiskt helt okej. Lite klyschig kanske, men det är ju alla romantiska komedier. Badhus blev det inget heller vi hade inte mycket tid över till det eftersom vi var på stan och Bergvik och hängde hela dagarna. Men Mikkis gjorde sitt egna lilla badhus, i mitt handfat. Hon fyllde det med vatten, lånade mina simglasögon och dök ner med huvud. Roligare badhus får man leta efter. Pizzan som vi hade tänkt att äta bytte ut mot en kinabuffé på Nya Peking, smarrigt värre. Var mätt och uppblåst som en ballong resten av den dagen, men gott var det. Och eftersom vi rännde på stan hela dagarna så blev det ju lite shopping. Inga kläder dock, var helt insnöad på inredning och dylikt. Kan väl uttrycka det som så att Lagerhaus och Boulevard har fått sina stamkunder. Jag köpte mig lite fina saker så som ett fat, en ljushållare och lite annat smått och gott. Men det var nog Mikkis som var storshopparen, hon köpte en jäkla massa grejs som hon skulle ha på sitt rum. Hoppas och tror att det blev kanon.


Igår var det tillbaka till vardagen igen dock...Huu. Trodde att jag skulle ha heldag i skolan men vår otroligt proffesionella lärare ställde in...Igen. Skräll. Så mitt lilla gäng och jag åkte till en lunchrestaurang  ute på Wåxnäs, Tuppen hette den. Hade jättegod mat faktiskt. Efter maten tjatade Ludde om att åka till Lidl, vilket vi också gjorde. Emmy hittade en väldigt intressant kakmix, den kunde nämligen som det stod på paketet, baka 14 mini Amerikaner. Det vore väl inte fel att ha? Idag började vi den nya kursen - retorik. Ni vet, vältalighet och sånt. Vi kommer in i klassrummet och dom enda lediga platserna är längst fram. Jag vill inte sitta där. Jag hatar att sitta längst fram. Sen kommer läraren...Herre min skapare. Han såg ut som en skogstokig psykpatient eller nåt. Han gjorde mig i alla fall väldigt nervös, så till den grad att jag blev kissnödig. Men efter pausen kom han in i klassrummet drickandes på en ProViva-yougurtsak och han verkade mycket mer avslappnad. Han fick mig till och med att skratta. Så fortsätter han med dessa drycker så ska det nog gå bra.

Nu ska jag fixa med tvätten. Snart dags att gå bort mot tvättmaskinen...Puh!

RSS 2.0