Hytt 8220 & 8222

Ber redan nu om ursäkt för en del grova ord och konstiga händelser som kommer beskrivas i detta kanske så icke-litterära stycke. Enjoy!

Äventyr på böljan den blå är kul. Det är intressant. Inte riktigt som på torra land. En del saker sker som förmodligen inte hade skett på fast mark. Vatten är fantastiskt kul. Kanske Guds bästa skapelse om det nu är någon som tror att Han faktiskt skapade det vi kallar Jorden.

På kryssning så får man dansa till Peter Siepen när han DJ:ar och dagen efter se honom gå stavgång på däck. Det kan hända att om man heter Anton går man från att vara en pojke till att bli en man. Det hände som så att min hals är täckt med sugmärken efter åtskilliga attacker från Anton. Det hände att Janet gjorde som Janet brukar och flyr fältet. Att Urban "kissed a girl". Det hände också att det dansades tryckare till livebandet som spelade kärleksfull musik.

Får man chansen att prata med sin stora idol i telefon kanske man ska komma på något mer att säga än "H..Heej"

Tappar man sitt täcke när man ligger i överslafen kanske man ska hämta den i stället för att ligga i fosterställning och säga "kuuk, kuuk, kuuk, kuuk".

Är man på kryssning är det ett ypperligt tillfälle att leka Titanic. En rolig twist på det hela är att byta på rollerna. Jag höll om Anton som Leo gjorde med Kate och han skrek: "Jag flyger, jag flyger".

På kryssning kostar det 20 Euro för att få höra Lady GaGas PokerFace. Men om ingen annan dansar kan man få praktisk taget vilken låt man vill. Det gillas.


Att vara på kryssning är kul.



HELA CRUISE-GÄNGET





 


Kommentarer
Postat av: jaanet

hahaha sjukt bra beskrivning av redan!!

2009-04-24 @ 20:09:21
URL: http://janeteklund.blogg.se/
Postat av: "lennart"

fan vad kul ni haft elle!!! :D saknar dig..puss

2009-04-27 @ 21:43:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0